دوشنبه ۱۲ آذر ۰۳

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

۴۷ بازديد

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ چگونه است؟ داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه خود، مجاز به انتخاب رشته در دوره های روزانه و غیر روزانه شده اند، می توانند پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اطلاع از لیست کد رشته محل های ارائه شده، اسامی کد رشته محل های مورد علاقه شان را به ترتیب الویت در فرم مربوطه و در سامانه انتخاب رشته سازمان سنجش درج نمایند. در ادامه همراه ما باشید تا با مراحل و نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 1402 آشنا شویم.

منبع: نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

در مرحله انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد، متقاضیان می توانند 100 کدرشته محل را از دفترچه استخراج کنند که نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد و اولویت بندی تعیین کننده نوع قبولی داوطلب خواهد بود.

داوطلبانی که در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کرده اند، می توانند پس از دریافت کارنامه اولیه و بررسی مندرجات آن، برای شرکت در مرحله انتخاب رشته ارشد آماده شوند. داوطلبان مجاز هستند، در این مرحله 100 کد رشته محل را از دفترچه استخراج نمایند و در فرم انتخاب رشته درج کنند.

موضوعی که در این مرحله بسیار اهمیت دارد، چگونگی چینش الویت ها و نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ در فرم انتخاب رشته می باشد. در صورتی که داوطلبان در الویت بندی انتخاب هایشان اشتباه کنند، شانس تحصیل در کد رشته محل و دانشگاه خوب را از دست می دهند. به همین دلیل تحلیل درست کارنامه اولیه و به دنبال آن الویت بندی درست کد رشته محل ها، منجر به یک انتخاب رشته صحیح و اصولی خواهد شد که شانس قبولی داوطلب را افزایش می دهد.

در ادامه به نکات مهم نحوه انتخاب رشته ارشد اشاره کرده ایم که به کمک آن می توانید یک انتخاب رشته اصولی و دقیق را برای خود انجام دهید. 

مراحل انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 1402

پس از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد، نتایج اولیه منتشر می شود و پس از آن تمامی شرکت کنندگان در این آزمون که مجاز به انتخاب رشته شده اند، می توانند در مرحله انتخاب رشته شرکت کنند. در ادامه به مراحل نحوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ پرداخته ایم:

تحلیل کارنامه اولیه کارشناسی ارشد

داوطلبانی که در جلسه آزمون کارشناسی ارشد حضور داشته اند، در قدم اول باید کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند و وضعیت علمی خود را به درستی بررسی کنند. متقاضیانی که موفق به کسب حد نصاب علمی لازم شده باشند مجاز هستند در انتخاب رشته دوره های روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور و پردیس خودگردان شرکت کنند. وضعیت مجاز بودن برای شرکت در نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در کارنامه اولیه حاضرین در جلسه کنکور ارشد درج گردیده است.

بررسی شرایط و ضوابط

انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد تحت شرایط و ضوابط خاصی انجام می شود. متقاضیان برای اطلاع از این دسته از شرایط باید حتما اقدام به دریافت دفترچه راهنمای نحوه انتخاب رشته ارشد 1402 نمایند تا ضمن اطلاع از شرایط شرکت در مرحله انتخاب رشته ارشد، از کد رشته محل های ارائه شده، ظرفیت پذیرش، سهمیه ها و تسهیلات، تاثیر معدل و سایر شرایط و ضوابط این مرحله مطلع گردند.

اولویت بندی کدرشته محل ها

پس از بررسی لیست رشته های ارائه شده در دفترچه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ متقاضیان باید کد رشته محل های مورد علاقه خود را از دفترچه استخراج نمایند. هر داوطلب با توجه به دوره هایی که در آن ها مجاز به انتخاب رشته می باشد، می تواند 100 کد رشته محل متناسب با مجموعه امتحانی خود را از دفترچه استراج کرده و بر اساس فاکتورهایی که در ذهن دارد، از الویت یک تا الویت صد دسته بندی نماید. 

در نظر داشته باشید که مرحله انتخاب رشته کارشناسی ارشد به صورت اینترنتی انجام می شود و کوچکترین خطا در آن می تواند آینده تحصیلی داوطلبان را به خطر بیاندازد. برای اینکه میزان خطا در نحوه انتخاب رشته ارشد 1402 را به حداقل برسانید، توصیه می کنیم از فرم پیش نویس که در انتهای دفترچه راهنمای انتخاب رشته درج گردیده است، استفاده کنید و ابتدا آن را تکمیل کنید و پس از اطمینان از انتخاب های خود به سایت سنجش مراجعه نمایید.

نحوه تکمیل فرم انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

متقاضیان اگر قصد دارند در کد رشته محل های با آزمون کنکور کارشناسی ارشد، تحصیل کنند بایستی که پس از شرکت در جلسه آزمون، وارد مرحله انتخاب رشته شوند. انتخاب رشته حساس ترین و مهم ترین مرحله کنکور کارشناسی ارشد می باشد که داوطلبان ملزم به شرکت در آن می باشند. در ادامه نحوه انتخاب رشته ارشد 1402 را مطالعه می کنید.

✅ دریافت نتایج اولیه و تحلیل کارنامه (بررسی مجاز بودن جهت ورود به مرحله انتخاب رشته)

✅ مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور جهت انتخاب رشته در دانشگاه های سراسری (انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد مجزا انجام می شود.)

✅ دانلود دفترچه راهنما نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

✅ مطالعه تمامی مندرجات دفترچه و در نهایت استخراج کدرشته محل های مورد علاقه

✅ ورود به سامانه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد و الویت بندی و درج کد رشته محل های انتخابی در حداکثر 100 کدرشته محل

✅ ثبت نهایی و دریافت کد پیگیری

راهنمای تصویری نحوه انتخاب رشته ارشد

داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته می شوند می بایست پس از مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته به سایت انتخاب رشته کارشناسی ارشد به نشانی sanjesh.org مراجعه کرده و کد رشته‌ محل های مورد نظر خود را ثبت کنند؛در ادامه قصد داریم راهنما تصویری نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ را به شما ارائه کنیم:

1️⃣ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی ” sanjesh.org ” مراجعه کنید. از منوی سایت بر روی گزینه ” کارشناسی ارشد ” کلیک کنید.

2️⃣  بر روی گزینه ” انتخاب رشته ” از منوی سمت راست کلیک کنید.

3️⃣ در این مرحله نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد برای انتخاب رشته دانشگاه های سراسری بر روی گزینه “ سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402 (کارنامه نتایج اولیه و انتخاب رشته) ” کلیک نمایید.

4️⃣ پس از ورود به سامانه، بر روی گزینه “ انتخاب رشته ” کلیک کنید.

5️⃣ در این مرحله از نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1402 از طریق یکی از دو روش موجود وارد فرم انتخاب رشته شوید.

      ✅ روش اول: شماره پرونده + شماره پیگیری ثبت نام + عبارت امنیتی

      ✅ روش دوم: شماره پرونده + شماره داوطلبی + کد ملی + عبارت امنیتی

6️⃣ در این مرحله وارد میز کار خود می شوید. مجدد بر روی گزینه “ انتخاب رشته ” کلیک نمایید.

7️⃣ در این مرحله نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد فرم انتخاب رشته نمایش داده خواهد شد، انتخاب های خود حداکثر در 100 کد رشته محل در فرم انتخاب رشته الویت بندی کنید.

8️⃣ پس از وارد کردن الویت های خود در فرم انتخاب رشته، چندین بار بررسی کنید تا کد رشته محل ها را به درستی وارد کرده باشید، سپس تایید کنید

9️⃣ در نهایت کد پیگیری 15 رقمی را که سامانه در اختیارتان قرار می دهد را یادداشت کنید و تا انتهای مرحله پذیرش نزد خود نگه دارید.

مراحل فوق راهنما و نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاه های سراسری می باشد، شما عزیزان می توانید پس از اعلام نتایج اولیه ارشد، برای انتخاب کد رشته محل های دانشگاه آزاد به سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی “ azmoon.iau.ac.ir ” مراجعه کنید.

توجه

در نظر داشته باشید که اگر در مرحله انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد، فقط قصد انتخاب دوره های روزانه و نوبت دوم را دارید، انتخاب رشته به صورت رایگان انجام می شود، اما برای انتخاب کد رشته محل هایی از دوره های پیام نور و غیر انتفاعی بایستی که نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام کنید.

 داوطلبانی که در زمان ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ هزینه انتخاب رشته در دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی را پرداخت کرده اند، در این مرحله نیاز نیست کارت اعتباری خریداری کنند.

نکات نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد با اینکه تجربه ای از مرحله انتخاب رشته مقطع کارشناسی دارند، اما با این حال نیز نباید در انتخاب رشته ارشد عجله کنند و حتما بایستی فاکتور های مهم انتخاب رشته را در نظر بگیرند. توصیه ما به شما متقاضیان کنکور ارشد، کمک گرفتن از یک مشاوره با تجربه در زمینه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد می باشد.

در الویت بندی انتخاب های خود که از دفترچه‌ی نححوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ استخراج کرده اید، ضمن توجه داشتن به علاقه خود به کد رشته محل های انتخابی، به فاکتور های دیگری همچون هزینه تحصیل شامل شهریه، خوابگاه و … ، مسیر رفت و آمد به دانشگاه انتخابی، کیفیت و جایگاه علمی دانشگاه انتخابی و … توجه داشته باشید.

سعی کنید از آخرین رتبه های قبولی در سال های گذشته استفاده کنید و به کمک آن ها انتخاب های خود را در سه گروه خوش بینانه ، واقع بینانه و بدبینانه قرار دهید و به ترتیب در فرم انتخاب رشته خود درج کنید.

فقط توجه داشته باشید که اگر در دو رشته امتحانی اصلی و شناور شرکت کرده اید، بایستی برای هر دو رشته انتخاب های خود را در 100 کدرشته محل به صورت مشترک در یک فرم انتخاب رشته الویت بندی کنید.

مشاوره نحوه انتخاب رشته کنکور ارشد 1402

همانطور که در مطالب بالا توضیح دادیم، نحوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ در دانشگاه های سراسری به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود. توصیه مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل به شما این است که قبل از مراجعه به سایت سازمان سنجش و تکمیل فرم انتخاب رشته، به منظور کاهش خطا از فرم پیش نویس انتهای دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد استفاده کنید.

فرم پیش نویس انتخاب رشته مشابه فرم انتخاب رشته موجود در سایت سازمان سنجش است و شما با یک بار وارد کردن اطلاعات خود در این فرم، اطلاعاتتان را بدون خطا می توانید وارد فرم انتخاب رشته اصلی کنید،

در این مطلب سعی بر ارائه اطلاعات کاملی از نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ بوده است، اگر پیرامون نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه های سراسری و آزاد سوالی دارید، می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل تماس بگیرید و راهنمایی لازم را دریافت کنید. مشاوران مرکز دانتل دارای چندین سال سابقه در زمینه انتخاب رشته ارشد می باشند که می توانند به شما کمک کند الویت های خود را به درستی در فرم انتخاب رشته بچینید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگیرید.

سوالات متداول

زمان انتخاب رشته کنکور ارشد در چه تاریخی می باشد؟

زمان انتخاب‌رشته کنکور کارشناسی ۱۴۰۲ معمولا در اواسط اردیبهشت ماه انجام می شود.

آیا انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری و آزاد مجزا صورت می گیرد؟

بله، سایت نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری در سایت سازمان سنجش و انتخاب رشته دانشگاه آزاد در سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد انجام می گیرد.

نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲به چه صورت است؟

در متن مقاله راهنما نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد را شرح داده ایم.

منبع: نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

۰ ۰

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

۵۱ بازديد

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ چگونه است؟ داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه خود، مجاز به انتخاب رشته در دوره های روزانه و غیر روزانه شده اند، می توانند پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اطلاع از لیست کد رشته محل های ارائه شده، اسامی کد رشته محل های مورد علاقه شان را به ترتیب الویت در فرم مربوطه و در سامانه انتخاب رشته سازمان سنجش درج نمایند. در ادامه همراه ما باشید تا با مراحل و نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 1402 آشنا شویم.

منبع: نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

در مرحله انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد، متقاضیان می توانند 100 کدرشته محل را از دفترچه استخراج کنند که نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد و اولویت بندی تعیین کننده نوع قبولی داوطلب خواهد بود.

داوطلبانی که در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کرده اند، می توانند پس از دریافت کارنامه اولیه و بررسی مندرجات آن، برای شرکت در مرحله انتخاب رشته ارشد آماده شوند. داوطلبان مجاز هستند، در این مرحله 100 کد رشته محل را از دفترچه استخراج نمایند و در فرم انتخاب رشته درج کنند.

موضوعی که در این مرحله بسیار اهمیت دارد، چگونگی چینش الویت ها و نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ در فرم انتخاب رشته می باشد. در صورتی که داوطلبان در الویت بندی انتخاب هایشان اشتباه کنند، شانس تحصیل در کد رشته محل و دانشگاه خوب را از دست می دهند. به همین دلیل تحلیل درست کارنامه اولیه و به دنبال آن الویت بندی درست کد رشته محل ها، منجر به یک انتخاب رشته صحیح و اصولی خواهد شد که شانس قبولی داوطلب را افزایش می دهد.

در ادامه به نکات مهم نحوه انتخاب رشته ارشد اشاره کرده ایم که به کمک آن می توانید یک انتخاب رشته اصولی و دقیق را برای خود انجام دهید. 

مراحل انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 1402

پس از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد، نتایج اولیه منتشر می شود و پس از آن تمامی شرکت کنندگان در این آزمون که مجاز به انتخاب رشته شده اند، می توانند در مرحله انتخاب رشته شرکت کنند. در ادامه به مراحل نحوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ پرداخته ایم:

تحلیل کارنامه اولیه کارشناسی ارشد

داوطلبانی که در جلسه آزمون کارشناسی ارشد حضور داشته اند، در قدم اول باید کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند و وضعیت علمی خود را به درستی بررسی کنند. متقاضیانی که موفق به کسب حد نصاب علمی لازم شده باشند مجاز هستند در انتخاب رشته دوره های روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور و پردیس خودگردان شرکت کنند. وضعیت مجاز بودن برای شرکت در نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در کارنامه اولیه حاضرین در جلسه کنکور ارشد درج گردیده است.

بررسی شرایط و ضوابط

انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد تحت شرایط و ضوابط خاصی انجام می شود. متقاضیان برای اطلاع از این دسته از شرایط باید حتما اقدام به دریافت دفترچه راهنمای نحوه انتخاب رشته ارشد 1402 نمایند تا ضمن اطلاع از شرایط شرکت در مرحله انتخاب رشته ارشد، از کد رشته محل های ارائه شده، ظرفیت پذیرش، سهمیه ها و تسهیلات، تاثیر معدل و سایر شرایط و ضوابط این مرحله مطلع گردند.

اولویت بندی کدرشته محل ها

پس از بررسی لیست رشته های ارائه شده در دفترچه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ متقاضیان باید کد رشته محل های مورد علاقه خود را از دفترچه استخراج نمایند. هر داوطلب با توجه به دوره هایی که در آن ها مجاز به انتخاب رشته می باشد، می تواند 100 کد رشته محل متناسب با مجموعه امتحانی خود را از دفترچه استراج کرده و بر اساس فاکتورهایی که در ذهن دارد، از الویت یک تا الویت صد دسته بندی نماید. 

در نظر داشته باشید که مرحله انتخاب رشته کارشناسی ارشد به صورت اینترنتی انجام می شود و کوچکترین خطا در آن می تواند آینده تحصیلی داوطلبان را به خطر بیاندازد. برای اینکه میزان خطا در نحوه انتخاب رشته ارشد 1402 را به حداقل برسانید، توصیه می کنیم از فرم پیش نویس که در انتهای دفترچه راهنمای انتخاب رشته درج گردیده است، استفاده کنید و ابتدا آن را تکمیل کنید و پس از اطمینان از انتخاب های خود به سایت سنجش مراجعه نمایید.

نحوه تکمیل فرم انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

متقاضیان اگر قصد دارند در کد رشته محل های با آزمون کنکور کارشناسی ارشد، تحصیل کنند بایستی که پس از شرکت در جلسه آزمون، وارد مرحله انتخاب رشته شوند. انتخاب رشته حساس ترین و مهم ترین مرحله کنکور کارشناسی ارشد می باشد که داوطلبان ملزم به شرکت در آن می باشند. در ادامه نحوه انتخاب رشته ارشد 1402 را مطالعه می کنید.

✅ دریافت نتایج اولیه و تحلیل کارنامه (بررسی مجاز بودن جهت ورود به مرحله انتخاب رشته)

✅ مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور جهت انتخاب رشته در دانشگاه های سراسری (انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد مجزا انجام می شود.)

✅ دانلود دفترچه راهنما نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

✅ مطالعه تمامی مندرجات دفترچه و در نهایت استخراج کدرشته محل های مورد علاقه

✅ ورود به سامانه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد و الویت بندی و درج کد رشته محل های انتخابی در حداکثر 100 کدرشته محل

✅ ثبت نهایی و دریافت کد پیگیری

راهنمای تصویری نحوه انتخاب رشته ارشد

داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته می شوند می بایست پس از مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته به سایت انتخاب رشته کارشناسی ارشد به نشانی sanjesh.org مراجعه کرده و کد رشته‌ محل های مورد نظر خود را ثبت کنند؛در ادامه قصد داریم راهنما تصویری نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ را به شما ارائه کنیم:

1️⃣ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی ” sanjesh.org ” مراجعه کنید. از منوی سایت بر روی گزینه ” کارشناسی ارشد ” کلیک کنید.

2️⃣  بر روی گزینه ” انتخاب رشته ” از منوی سمت راست کلیک کنید.

3️⃣ در این مرحله نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد برای انتخاب رشته دانشگاه های سراسری بر روی گزینه “ سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402 (کارنامه نتایج اولیه و انتخاب رشته) ” کلیک نمایید.

4️⃣ پس از ورود به سامانه، بر روی گزینه “ انتخاب رشته ” کلیک کنید.

5️⃣ در این مرحله از نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1402 از طریق یکی از دو روش موجود وارد فرم انتخاب رشته شوید.

      ✅ روش اول: شماره پرونده + شماره پیگیری ثبت نام + عبارت امنیتی

      ✅ روش دوم: شماره پرونده + شماره داوطلبی + کد ملی + عبارت امنیتی

6️⃣ در این مرحله وارد میز کار خود می شوید. مجدد بر روی گزینه “ انتخاب رشته ” کلیک نمایید.

7️⃣ در این مرحله نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد فرم انتخاب رشته نمایش داده خواهد شد، انتخاب های خود حداکثر در 100 کد رشته محل در فرم انتخاب رشته الویت بندی کنید.

8️⃣ پس از وارد کردن الویت های خود در فرم انتخاب رشته، چندین بار بررسی کنید تا کد رشته محل ها را به درستی وارد کرده باشید، سپس تایید کنید

9️⃣ در نهایت کد پیگیری 15 رقمی را که سامانه در اختیارتان قرار می دهد را یادداشت کنید و تا انتهای مرحله پذیرش نزد خود نگه دارید.

مراحل فوق راهنما و نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاه های سراسری می باشد، شما عزیزان می توانید پس از اعلام نتایج اولیه ارشد، برای انتخاب کد رشته محل های دانشگاه آزاد به سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی “ azmoon.iau.ac.ir ” مراجعه کنید.

توجه

در نظر داشته باشید که اگر در مرحله انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد، فقط قصد انتخاب دوره های روزانه و نوبت دوم را دارید، انتخاب رشته به صورت رایگان انجام می شود، اما برای انتخاب کد رشته محل هایی از دوره های پیام نور و غیر انتفاعی بایستی که نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام کنید.

 داوطلبانی که در زمان ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ هزینه انتخاب رشته در دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی را پرداخت کرده اند، در این مرحله نیاز نیست کارت اعتباری خریداری کنند.

نکات نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد با اینکه تجربه ای از مرحله انتخاب رشته مقطع کارشناسی دارند، اما با این حال نیز نباید در انتخاب رشته ارشد عجله کنند و حتما بایستی فاکتور های مهم انتخاب رشته را در نظر بگیرند. توصیه ما به شما متقاضیان کنکور ارشد، کمک گرفتن از یک مشاوره با تجربه در زمینه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد می باشد.

در الویت بندی انتخاب های خود که از دفترچه‌ی نححوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ استخراج کرده اید، ضمن توجه داشتن به علاقه خود به کد رشته محل های انتخابی، به فاکتور های دیگری همچون هزینه تحصیل شامل شهریه، خوابگاه و … ، مسیر رفت و آمد به دانشگاه انتخابی، کیفیت و جایگاه علمی دانشگاه انتخابی و … توجه داشته باشید.

سعی کنید از آخرین رتبه های قبولی در سال های گذشته استفاده کنید و به کمک آن ها انتخاب های خود را در سه گروه خوش بینانه ، واقع بینانه و بدبینانه قرار دهید و به ترتیب در فرم انتخاب رشته خود درج کنید.

فقط توجه داشته باشید که اگر در دو رشته امتحانی اصلی و شناور شرکت کرده اید، بایستی برای هر دو رشته انتخاب های خود را در 100 کدرشته محل به صورت مشترک در یک فرم انتخاب رشته الویت بندی کنید.

مشاوره نحوه انتخاب رشته کنکور ارشد 1402

همانطور که در مطالب بالا توضیح دادیم، نحوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ در دانشگاه های سراسری به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود. توصیه مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل به شما این است که قبل از مراجعه به سایت سازمان سنجش و تکمیل فرم انتخاب رشته، به منظور کاهش خطا از فرم پیش نویس انتهای دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد استفاده کنید.

فرم پیش نویس انتخاب رشته مشابه فرم انتخاب رشته موجود در سایت سازمان سنجش است و شما با یک بار وارد کردن اطلاعات خود در این فرم، اطلاعاتتان را بدون خطا می توانید وارد فرم انتخاب رشته اصلی کنید،

در این مطلب سعی بر ارائه اطلاعات کاملی از نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ بوده است، اگر پیرامون نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه های سراسری و آزاد سوالی دارید، می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل تماس بگیرید و راهنمایی لازم را دریافت کنید. مشاوران مرکز دانتل دارای چندین سال سابقه در زمینه انتخاب رشته ارشد می باشند که می توانند به شما کمک کند الویت های خود را به درستی در فرم انتخاب رشته بچینید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگیرید.

سوالات متداول

زمان انتخاب رشته کنکور ارشد در چه تاریخی می باشد؟

زمان انتخاب‌رشته کنکور کارشناسی ۱۴۰۲ معمولا در اواسط اردیبهشت ماه انجام می شود.

آیا انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری و آزاد مجزا صورت می گیرد؟

بله، سایت نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری در سایت سازمان سنجش و انتخاب رشته دانشگاه آزاد در سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد انجام می گیرد.

نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲به چه صورت است؟

در متن مقاله راهنما نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد را شرح داده ایم.

منبع: نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

۰ ۰

زمان ثبت نام مدارس ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

۴۶ بازديد

زمان ثبت نام مدارس ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ پس از پایان یافتن‌ امتحانات پایان سال آغاز می گردد. معمولا بر اساس رویه‌ سال های گذشته‌، مهلت ثبت نام در مدارس، پس از پایان‌ یافتن‌ امتحانات آغاز می شود و معمولا تا پایان مرداد ماه ادامه دارد. زمان ثبت نام در پایه های تحصیلی مختلف و همینطور زمان ثبت نام در مدارس مختلف شامل مدارس دولتی، مدارس غیرانتفاعی، مدارس شاهد و … نیز با یکدیگر متفاوت است. اما آخرین مهلت ثبت نام در تمامی مقاطع و تمامی مدارس تا پایان مرداد ماه می باشد. در ادامه به جزئیات تکمیلی پیرامون زمان ثبت نام در مدرسه مختلف 1402 – 1403 پرداخته‌ ایم.

 منبع: زمان ثبت نام مدارس

زمان ثبت نام مدارس ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

یا اتمام سال تحصیلی، برخی والدین قصد دارند مدرسه مناسبی را برای فرزندشان انتخاب کنند. گاهی نیز خانواده ها مجبور به تغییر محل زندگی خود هستند و با توجه به تغییر محل سکونت، باید برای تحصیل فرزندشان، او را در مدرسه جدید نام نویسی کنند. تمامی متقاضیان ثبت نام در مدارس، باید در زمان های مقرر شده‌، اقدام به تکمیل مراحل ثبت نام خود نمایند. 

اما موضوعی که اهمیت بیشتری دارد، این است که والدین و دانش آموزان پس از انتخاب مدرسه، باید از زمان ثبت نام نیز مطلع باشند. اینگونه می توانند پیش از تکمیل ظرفیت در مدرسه مورد نظر، مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه قصد داریم به زمان ثبت نام مدارس ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ در مقاطع تحصیلی و مدارس مختلف در سال تحصیلی 1402 – 1403 بپردازیم.

زمان ثبت نام مدارس ابتدایی 1402 – 1403

دوره ابتدایی، از مهم ترین دوره های تحصیلی برای هر کدام از دانش آموزان می باشد. به همین دلیل اغلب والدین به دنبال این هستند که نوآموزان خود را در بهترین مدارس ابتدایی ثبت نام کنند. بر اساس رویه سال های گذشته، ثبت نام پایه اول ابتدایی پس از پایان سال تحصیلی و از اوایل خرداد ماه آغاز می گردد. ثبت نام دانش آموزان میان پایه مقاطع ابتدایی نیز معمولا از اوایل خرداد ماه شروع می شود.

به منظور راهنمایی شما عزیزان، در ادامه جدول زمانبدی مرتبط با زمان ثبت نام در مقطع ابتدایی در مدارس دولتی، مدارس غیر دولتی و مدارس شاهد را آورده‌ ایم. زمان اعلام شده‌ در جدول زیر، بر اساس تاریخ های سال گذشته‌ است. به محض اعلام تاریخ جدید، جدول زیر نیز بروزرسانی شده‌ و تاریخ های جدید را قرار خواهیم داد.

نوع مدرسه زمان ثبت نام 
مدارس دولتی از هفته اول خرداد ماه تا پایان مرداد ماه 1402 
مدارس غیردولتی از هفته اول خرداد ماه تا پایان مرداد ماه 1402 
مدارس شاهد اول ابتدایی خرداد ماه 1402 
میان پایه: مرداد ماه 1402 

 

توجه

  • برگزاری هر گونه آزمون ورودی، مصاحبه و یا تعیین شرط برای نام نویسی نوآموزان در مقاطع پیش دبستانی و اول ابتدایی، ممنوع است.
  • ثبت نام در مدارس رایگان است. دریافت هر گونه وجه به جز وجه مرتبط با بیمه حوادث و کتاب های درسی، در زمان ثبت نام مجاز نیست. 
  • تمامی نوآموزان اول ابتدایی، باید در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شرکت کنند. در صورتی که نوآموزی این ارزیابی را در زمان ورود به پیش دبستانی انجام داده‌ باشد، نیازی به انجام دوباره آن در زمان ثبت نام در مقطع اول ابتدایی نخواهد بود

زمان ثبت نام مدارس متوسطه اول ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

دوره متوسطه اول شامل مقاطع هفتم، هشتم و نهم است. برای ثبت نام در مدارس در این مقاطع، انتخاب های بیشتری برای دانش آموزان وجود دارد.. به طوری که مدارس بیشتری در این دوره فعالیت دارند که هر یک در بازه زمانی مجزایی، اقدام به ثبت نام متقاضیان می کنند. در ادامه جزئیات بیشتری از زمان ثبت نام مدارس متوسطه اول در سال تحصیلی 1402 – 1403 را آورده‌ ایم.  

 
 

مدارس تیزهوشان

مدارس تیزهوشان و یا مدارس سمپاد، تحت نظر سازمان پرورش استعدادهای درخشان اداره می شوند. این مدارس هر ساله از طریق برگزاری آزمون ورودی، اقدام به جذب دانش آموزان با استعداد در مقطع هفتم می کنند. 

ثبت نام در آزمون مدارس سمپاد ششم به هفتم در سال گذشته از تاریخ 16 فروردین ماه آغاز شد و تا تاریخ 25 فروردین ماه ادامه داشت. احتمالا ثبت نام در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم 1402 – 1403 نیز مشابه با سال گذشته در این بازه زمانی انجام شود. پس از برگزاری آزمون و اعلام اسامی پذیرفته‌ شدگان، زمان ثبت نام نهایی در این مدارس نیز مشخص می گردد.

 
 

مدارس شاهد

مدارس شاهد که ابتدا با هدف جذب دانش آموزان خانواده های شاهد تاسیس شده‌ بود، امروزه و با افزایش جمعیت دانش آموزان شاهد، اقدام به جذب دانش آموزان با روش امتیاز بندی می کند. دانش آموزان برای تکمیل ثبت نام اولیه خود در این مدارس، باید به سایت ثبت نام مدارس شاهد مراجعه کنند.

تاکنون زمان ثبت نام مدارس شاهد 1402 – 1403 مشخص نشده است. اما به محض مشخص شدن، تاریخ دقیق را در این قسمت از مقاله از سایت دانتل، اطلاع رسانی خواهیم کرد.

 

مدارس انرژی اتمی

دبیرستان های انرژی اتمی، از مدارسی هستند که وابسته‌ به سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران می باشند. در این مدارس، هدف کسب مدارج علمی در محیطی سرشار از آموزه های اخلاقی است. 

برای ورودی به دبیرستان های انرژی اتمی، متقاضیان باید در دوره های اول و دوم متوسطه در شهرهای تهران، مشهد و قزوین در آزمون ورودی دبیرستان انرژی اتمی شرکت کنند. مهلت ثبت نام در آزمون ورودی مدارس انرژی اتمی در سال گذشته از 26 بهمن ماه آغاز شد و تا اردیبهشت ماه ادامه داشت. پیش بنیی می شود که ثبت نام آزمون ورودی مدارس انرژی اتمی برای سال تحصیلی 1402 – 1402 نیز در همین بازه زمانی صورت بگیرد.

 

مدارس هیئت امنایی

طی چند سال اخیر مدارس نمونه دولتی در دوره متوسطه اول، به صورت هیئت امنایی اداره می شوند. دانش آموزانی که می خواهند در مدارس هیئت امنایی تحصیل کنند، باید برای ثبت نام در این مدارس، به صورت حضوری مراجعه کنند. سپس مدارک لازم برای تکمیل مراحل ثبت نام را به مدارس هیئت امنایی تحویل دهند. معمولا زمان ثبت نام مدارس هیئت امنایی از ابتدای خرداد ماه است.

والدین بایستی که برای ثبت نام فرزند خود در هر یک از مدارس نامبرده، در زمان ثبت نام مدارس اعلام شده‌، به صورت الکترونیکی و یا حضوری اقدام نمایند. تا اینگونه مدارک لازم برای تکمیل مراحل ثبت نام دانش آموز را در اختیار مسئولین مدرسه قرار دهد.

زمان ثبت نام مدارس پایه هفتم متوسطه  دوم 1402 – 1403

ثبت نام مدارس متوسطه دوم 1402 – 1403 یا پایه دهم، در دوران تحصیل هر دانش آموزی در مدرسه بسیار مهم است. تمامی دانش آموزان در این مقطع انتخاب رشته‌ می کنند و اینگونه تا حد زیادی خود را برای آینده شغلی که خواهند داشت آماده‌ می کنند. به همین دلیل است که اغلب والدین و دانش آموزان در انتخاب مدرسه برای این مقطع حساسیت زیادی به خرج می دهند. با توجه به اهمیت بالای انتخاب مدرسه برای ثبت نام در مقطع متوسطه دوم، در ادامه تعدادی از بهترین مدارس دوره‌ دوم متوسطه را معرفی کرده‌ ایم و زمان بندی ثبت نام هر یک را نیز آورده‌ ایم.

 
 

مدارس تیزهوشان

همانند مقطع هفتم، متقاضیان برای ورود به مقطع دهم مدارس تیزهوشان نیز باید در آزمون ورودی این مدارس شرکت کنند. دسته‌ ای از داوطلبان که موفق به کسب نمره‌ قبولی شده‌ اند، می توانند وارد مدارس تیزهوشان شده‌ و ادامه تحصیل دهند. 

در مدارس تیزهوشان، یک جو رقابتی میان دانش آموزان با استعداد برقرار است، ضمن اینکه امکانات متعددی شامل کتابخانه های بزرگ، آزمایشگاه های مجهز و … نیز در اختیار دانش آموزان مدارس تیزهوشان قرار می گیرد و به عبارتی زمینه مناسبی را برای موفقیت آن ها ایجاد می کنند. معمولا زمان ثبت نام مدارس تیزهوشان نهم به دهم مطابق با روال هر ساله در فروردین ماه است. در صورتی که مایل به تحصیل در این مدارس باشید ابتدا باید در آزمون تیزهوشان شرکت کنید و در صورتی که جزو اسامی پذیرفته‌ شدگان باشید، می توانید در موعد مقرر اقدام به نام نویسی در مدرسه محل قبولی نمایید.

 

مدارس نمونه دولتی

مدارس نمونه دولتی نسبت به مدارس تیزهوشان، دارای ظرفیت پذیرش بالاتری هستند و پذیرش در این مدارس راحت تر است. معمولا زمان ثبت نام مدارس نمونه دولتی نیز از تاریخ 30 فروردین ماه آغاز می شود. داوطلبان باید برای ثبت نام در آزمون نهم به دهم مدارس نمونه دولتی به سایت ثبت نام نمونه دولتی استان محل زندگی خود مراجعه کنند. 

در صورتی که متقاضیان بتوانند در آزمون نمونه‌ دولتی نهم به دهم پذیرفته شوند، مجاز خواهند بود تا در بازه های زمانی اعلام شده‌، اقدام به تکمیل مراحل نام نویسی خود در محل نمونه‌ دولتی محل قبولی شان نمایند.

 
 

مدارس شاهد

مدارس شاهد، برای دسته ای از والدین که به امور تربیتی و دینی فرزند خود توجه ویژه ای دارند، گزینه مناسبی است. معمولا زمان ثبت نام مدارس شاهد پایه دهم، تابستان می باشد. ثبت نام در این مدارس از طریق سامانه ثبت نام مدارس شاهد صورت می گیرد. لازم به ذکر است که ثبت نام میانه پایه نیز به صورت غیر حضوری در همان سایت در مرداد ماه خواهد بود.

 

مدارس غیرانتفاعی

دسته ای دیگر از مدارس برای تحصیل متقاضیان در پایه نهم به دهم، مدارس غیر انتفاعی می باشند. مدارس غیرانتفاعی هزینه ای را تحت عنوان شهریه، به منظور تامین هزینه های مدرسه از دانش آموزان دریافت می کنند. 

در مدارس غیرانتفاعی تعداد دانش آموزان در کلاس های درسی کمتر است و همینطور در کنار کلاس های درسی، کلاس های فوق برنامه و متنوعی نیز برای آماده سازی دانش آموزان دبیرستانی برای کنکور برگزار می گردد. زمان ثبت نام مدارس غیرانتفاعی معمولا از پایان فصل امتحانات خرداد ماه آغاز می گردد و تا پایان تابستان ماه ادامه دارد.

 

مشاوره زمان ثبت نام مدارس

در این مقاله از سایت دانتل، به ارائه توضیحاتی پیرامون زمان ثبت نام مدارس پرداختیم. با اطلاع از بازه زمانی مرتبط با ثبت نام هر یک از مدارس موردنظرتان، می توانید پیش از تکمیل ظرفیت، اقدام به تکمیل مراحل ثبت نام و نام نویسی خود نمایید.

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون زمان ثبت نام مدارس سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.

همراهان گرامی برای اطلاع از آخرین اخبار تحصیلی می توانید عضو کانال تلگرام مشاوره تحصیلی دانتل کو شوید.
 

سوالات متداول

زمان ثبت نام مدارس چه تاریخی است؟

زمان ثبت نام مدارس از اوایل خرداد ماه تا پایان مرداد ماه می باشد.

دانش آموزانی که به دلیل تغییر محل سکونت، مجبور به تغییر مدرسه هستند، ثبت نام خود را در مدرسه جدید، چگونه باید انجام دهند ؟

این دسته از دانش آموزان باید ثبت نام خود را در مدرسه جدید، به صورت حضوری انجام دهند.

آیا زمان ثبت نام مدارس مختلف با یکدیگر متفاوت است ؟

بله، ثبت نام در مدارس مختلف در بازه های زمانی مجزایی صورت می گیرد که جزئیات مرتبط با آن را در متن مقاله فوق آورده‌ ایم.

منبع: زمان ثبت نام مدارس

۰ ۰

شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی

۵۵ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ روانشناسی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ روانشناسی و ورود به رشته‌ مامایی نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ روانشناسی، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه مامایی مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ روانشناسی به مامایی برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به مامایی باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ مامایی شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ روانشناسی برای رشته‌ مامایی نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ روانشناسی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مامایی در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ مامایی دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ روانشناسی، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ مامایی زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ روانشناسی به مامایی

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ مامایی انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ روانشناسی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ مامایی اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی نمایید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ روانشناسی به مامایی موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ مامایی امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ روانشناسی و متقاضی تغییر رشته‌ به مامایی در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از روانشناسی به مامایی معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ روانشناسی و مامایی است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مامایی نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ روانشناسی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ مامایی یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ روانشناسی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از روانشناسی به مامایی

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ روانشناسی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ مامایی را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ روانشناسی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ مامایی در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ روانشناسی به مامایی خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ مامایی نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از روانشناسی به مامایی

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ روانشناسی به مامایی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ روانشناسی به مامایی دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ روانشناسی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ روانشناسی برای تغییر رشته‌‌ به مامایی حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ روانشناسی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ روانشناسی و مامایی را در هنگام تحصیل در رشته‌ روانشناسی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به مامایی

۰ ۰

شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی

۴۴ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ روانشناسی در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ روانشناسی و ورود به رشته‌ روانپزشکی نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ روانشناسی، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه روانپزشکی مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ روانشناسی به روانپزشکی برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به روانپزشکی باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ روانپزشکی شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ روانشناسی برای رشته‌ روانپزشکی نیز وجود دارد.

شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ روانشناسی را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ روانپزشکی در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ روانپزشکی دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ روانشناسی، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ روانپزشکی زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.
 

نکات مهم تغییر رشته‌ روانشناسی به روانپزشکی

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ روانپزشکی انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ روانشناسی علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ روانپزشکی اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی نمایید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ روانشناسی به روانپزشکی موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ روانپزشکی امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ روانشناسی و متقاضی تغییر رشته‌ به روانپزشکی در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از روانشناسی به روانپزشکی معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ روانشناسی و روانپزشکی است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ روانپزشکی نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ روانشناسی باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ روانپزشکی یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ روانشناسی نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود.

نحوه تغییر رشته از روانشناسی به روانپزشکی

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ روانشناسی پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ روانپزشکی را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ روانشناسی و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ روانپزشکی در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ روانشناسی به روانپزشکی خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ روانپزشکی نحصیل نمایید.

 

مشاوره تغییر رشته از روانشناسی به روانپزشکی

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ روانشناسی به روانپزشکی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید

 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ روانشناسی به روانپزشکی دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ روانشناسی را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ روانشناسی برای تغییر رشته‌‌ به روانپزشکی باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ روانشناسی را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ روانشناسی و روانپزشکی را در هنگام تحصیل در رشته‌ روانشناسی پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرایط تغییر رشته‌ از روانشناسی به روانپزشکی

۰ ۰

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی

۴۳ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ حقوق در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ حقوق و ورود به رشته‌ روانشناسی نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ حقوق ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه روانشناسی مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ حقوق به روانشناسی برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به روانشناسی باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ روانشناسی شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق برای رشته‌ روانشناسی نیز وجود دارد. 

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ حقوق را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ روانشناسی در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ روانشناسی دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ حقوق ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ روانشناسی زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد. 

نکات مهم تغییر رشته‌ حقوق به روانشناسی

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ روانشناسی انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ حقوق علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ روانشناسی اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ حقوق به روانشناسی موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ روانشناسی امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ حقوق و متقاضی تغییر رشته‌ به روانشناسی در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند. 
 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از حقوق به روانشناسی معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ حقوق و روانشناسی است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ روانشناسی نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ روانشناسی یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ حقوق نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود. 

نحوه تغییر رشته از حقوق به روانشناسی

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ حقوق پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ روانشناسی را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ حقوق و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ روانشناسی در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ حقوق به روانشناسی خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ روانشناسی نحصیل نمایید. 

مشاوره تغییر رشته از حقوق به روانشناسی

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.  

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ حقوق به روانشناسی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ حقوق به روانشناسی دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ حقوق را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ حقوق برای تغییر رشته‌‌ به روانشناسی باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ حقوق را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ حقوق و روانشناسی را در هنگام تحصیل در رشته‌ حقوق پشت سرگذاشته باشد.
منبع: شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به روانشناسی

۰ ۰

تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت

۴۴ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ حقوق در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ حقوق و ورود به رشته‌ مدیریت نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ حقوق ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه مدیریت مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ حقوق به مدیریت برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به مدیریت باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ مدیریت شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق برای رشته‌ مدیریت نیز وجود دارد. 

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ حقوق را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مدیریت در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ مدیریت دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ حقوق ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ مدیریت زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد. 

نکات مهم تغییر رشته‌ حقوق به مدیریت

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ مدیریت انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ حقوق علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ مدیریت اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ حقوق به مدیریت موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ مدیریت امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ حقوق و متقاضی تغییر رشته‌ به مدیریت در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند. 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از حقوق به مدیریت معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ حقوق و مدیریت است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مدیریت نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ مدیریت یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ حقوق نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود. 

نحوه تغییر رشته از حقوق به مدیریت

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد.  

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ حقوق پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ مدیریت را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ حقوق و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ مدیریت در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ حقوق به مدیریت خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ مدیریت نحصیل نمایید 

مشاوره تغییر رشته از حقوق به مدیریت

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.  

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ حقوق به مدیریت  می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید. 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ حقوق به مدیریت دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ حقوق را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ حقوق برای تغییر رشته‌‌ به مدیریت باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ حقوق را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ حقوق و مدیریت را در هنگام تحصیل در رشته‌ حقوق پشت سرگذاشته باشد.
منبع: تغییر رشته‌ از حقوق به مدیریت

۰ ۰

تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره

۴۱ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ حقوق در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ حقوق و ورود به رشته‌ مشاوره نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ حقوق ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه مشاوره مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ حقوق به مشاوره برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به مشاوره باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ مشاوره شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق برای رشته‌ مشاوره نیز وجود دارد. 

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ حقوق را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مشاوره در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ مشاوره دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ حقوق ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ مشاوره زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد. 

نکات مهم تغییر رشته‌ حقوق به مشاوره

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ مشاوره انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ حقوق علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ مشاوره اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ حقوق به مشاوره موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ مشاوره امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ حقوق و متقاضی تغییر رشته‌ به مشاوره در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند. 

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از حقوق به مشاوره معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ حقوق و مشاوره است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مشاوره نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ مشاوره یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ حقوق نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود. 

نحوه تغییر رشته از حقوق به مشاوره

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد.  

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ حقوق پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ مشاوره را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ حقوق و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ مشاوره در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ حقوق به مشاوره خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ مشاوره نحصیل نمایید 

مشاوره تغییر رشته از حقوق به مشاوره

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.  

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ حقوق به مشاوره می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید. 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از حقوق به مشاورهدر مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ حقوق به مشاورهدارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ حقوق را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ حقوق برای تغییر رشته‌‌ به مشاوره باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ حقوق را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ حقوق و مشاوره را در هنگام تحصیل در رشته‌ حقوق پشت سرگذاشته باشد.

منبع: تغییر رشته‌ از حقوق به مشاوره

۰ ۰

تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد

۴۴ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ حقوق در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ حقوق و ورود به رشته‌ اقتصاد نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ حقوق ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه اقتصاد مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ حقوق به اقتصاد برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به اقتصاد باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ اقتصاد شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق برای رشته‌ اقتصاد نیز وجود دارد. 

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ حقوق را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ اقتصاد در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ اقتصاد دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ حقوق ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ اقتصاد زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد. 

نکات مهم تغییر رشته‌ حقوق به اقتصاد

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ اقتصاد انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ حقوق علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ اقتصاد اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد نمایید. برای اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور کلیک کنید.
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ حقوق به اقتصاد موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ اقتصاد امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ حقوق و متقاضی تغییر رشته‌ به اقتصاد در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از حقوق به اقتصاد معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ حقوق و اقتصاد است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ اقتصاد نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ اقتصاد یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ حقوق نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود. 

نحوه تغییر رشته از حقوق به اقتصاد

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد.  

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ حقوق پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ اقتصاد را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ حقوق و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ اقتصاد در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ حقوق به اقتصاد خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ اقتصاد نحصیل نمایید.

  

 

مشاوره تغییر رشته از حقوق به اقتصاد

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.  

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ حقوق به اقتصاد می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ حقوق به اقتصاد دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ حقوق را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ حقوق برای تغییر رشته‌‌ به اقتصاد باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ حقوق را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از حقوق به اقتصاد امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ حقوق و اقتصاد را در هنگام تحصیل در رشته‌ حقوق پشت سرگذاشته باشد.

۰ ۰

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری

۶۱ بازديد

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری چیست؟ تمامی دانشجویانی که در رشته‌ حقوق در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در صورتی که دارای برخی شرایط و ضوابط باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ در این مقطع اقدام کنند. اما دانشجویان باید در نظر داشته‌ باشند که تغییر رشته‌ دادن‌ از رشته‌ حقوق و ورود به رشته‌ پرستاری نیازمند داشتن برخی شرایط می باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای دوره کارشناسی و همینطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره کرد. اگر مایل هستید از شرایط و نحوه تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری مطلع شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آیا امکان تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری وجود دارد

برخی از دانشجویان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در کلاس درس رشته‌ حقوق ، کم کم به این نتیجه‌ می رسند که رشته‌‌ ای که در حال تحصیل در آن هستند، برایشان مناسب نیست. این دسته از دانشجویان یا به دلیل عدم علاقه‌ مندی به رشته و یا به دلایل دیگری از جمله ورود به بازار کار در رشته‌ های زیرمجموعه پرستاری مایل هستند انصراف از مقطع فعلی خود هستند.

خوشبختانه شرایط تغییر رشته‌ حقوق به پرستاری برای دانشجویان در حال تحصیل وجود دارد. به طوری که در صورت واجدالشرایط بودن می توانند تغییرات مثبتی را در آینده تحصیلی و شغلی خود ایجاد کنند. که در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصیل نمایند.

متقاضیان تغییر رشته‌ از روانشاسی به پرستاری باید از شرایط لازم که توسط وزارت علوم تعیین شده‌ است، برخودار باشد. تا اینگونه بتوانند رشته‌ تحصیلی خود را تغییر داده‌ و وارد رشته‌ پرستاری شوند. در صورت تشابه واحد های درسی این دو رشته، امکان معادل سازی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق برای رشته‌ پرستاری نیز وجود دارد. 

شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری

یکی از الزامات تغییر رشته‌ برخورداری از شرایط لازم است. به طوری که متقاضیان باید دارای شرایط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جدید تحصیل کنند. در ادامه به مهم ترین شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری مندرج در آئین نامه تغییر رشته‌، پرداخته‌‌ایم:

  • متقاضیان تغییر رشته‌، باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحد های رشته‌ حقوق را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اکتسابی متقاضی در آزمون سراسری، باید بیشتر از آخرین نفر پذیرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ پرستاری در همان دانشگاه و همان سال پذیرش باشد. به عبارتی بر اساس کارنامه سبز کنکور سراسری باید نمره‌ قبولی در رشته‌ پرستاری دانشگاه مورد نظر را کسب کرده‌ باشد.
  • شورای آموزشی دانشگاه های مبداء و مقصد بایستی که با درخواست تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری دانشجو موافقت کند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصیل، دانشجوی رشته‌ حقوق ، باید با تغییر رشته‌ و ورود به رشته‌ پرستاری زمان کافی برای گذراندن واحدهای درسی رشته‌ جدید را داشته باشد.

نکات مهم تغییر رشته‌ حقوق به پرستاری

تمامی دانشجویان در صورتی که دارای شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را برای تغییر رشته‌ کسب کنند، می توانند اقدامات لازم را برای تحصیل در رشته‌ پرستاری انجام دهند. اما توصیه می شود که متقاضیان در این زمینه به برخی نکات شامل موارد زیر توجه داشته باشند:

  • تمامی دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی فقط یکبار مجاز به تغییر رشته‌ هستند. بنابراین اگر واقعا به رشته‌ حقوق علاقه‌ ای ندارید و نمی توانید آینده تحصیلی و شغلی خود را با آن متصور شوید. همینطور از سویی دیگر به انتخاب رشته‌ پرستاری اطمینان دارید، اقدام به تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری نمایید..
  • در صورتی که با درخواست تغییر رشته‌ حقوق به پرستاری موافقت شود، دانشجو باید در اولین فرصت در رشته‌ جدید ثبت نام کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام در رشته‌ پرستاری امکان بازگشت به رشته‌ قبلی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که دانشجویان رشته‌ حقوق و متقاضی تغییر رشته‌ به پرستاری در موعد مقرر در رشته‌ جدید ثبت نام نکنند، به منزله انصراف آن ها از تحصیل خواهد بود.
  • متقاضیان باید برای تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

شرایط معادل سازی دروس پس از تغییر رشته‌

از مهم ترین موضوعات در تغییر رشته‌‌ از حقوق به پرستاری معادل سازی دروس مشترک بین دو رشته‌‌ حقوق و پرستاری است که دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوری که متقاضیان می توانند این دروس را معادل سازی کنند و یا تطبیق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ پرستاری نشوند.

بر اساس آئین نامه معادل سازی، شرایط معادل سازی و پذیرش دروسی که دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زیر می باشد:

  • محتوای آموزشی دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ حقوق باید با محتوای آموزشی دروس در رشته‌ پرستاری یکسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ حقوق نباید کمتر از 12 باشد.
  • معادل سازی و تطبیق واحد توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد انجام می شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذیرفته‌ شده‌ از دانشجو برای رشته‌ جدید، صرفا در محاسبه میانگین کل دانشجو در نظر گرفته‌ می شود.
  • به ازای هر 20 واحد از دروس پذیرفته‌ شده‌، یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل داوطلب کم می شود. 

نحوه تغییر رشته از حقوق به پرستاری

تغییر رشته از طریق دانشگاه های مبدا و مقصد انجام انجام می شود. به این صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم های لازم را دریافت می کند. پس از آماده کردن مدارک لازم به صورت حضوری در بازه زمانی ۲ ماه پیش از شروع نیمسال تحصیلی به این مدارک را به دانشگاه مبدا تحصیل تحصیل دهد. 

در صورت تایید مدارک از سوی دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدیر گروه دانشجو از طریق واحد آموزش می توانید در رشته جدید انتخاب واحد انجام دهد.  

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان کنکور سراسری هستید و در رشته‌ حقوق پذیرفته‌ شده‌ اید، امکان تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری با استفاده از کارنامه سبز کنکور سراسری برایتان وجود دارد. این موضوع در شرایطی امکان پذیر است که کد رشته‌ محل های مرتبط با رشته‌ پرستاری را در الویت هایی پایین تر از رشته‌ حقوق و محل قبولی خود درج کرده‌ باشید.

ضمن اینکه باید بر اساس کارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرین نفر قبولی در رشته‌ پرستاری در دانشگاه مورد نظر، کمتر باشد. در این صورت می توانید درخواست تغییر رشته‌ حقوق به پرستاری خود را ثبت کنید. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمایند، از همان ابتدا می توانید در رشته‌‌ پرستاری نحصیل نمایید 

مشاوره تغییر رشته از حقوق به پرستاری

داوطلبان باید توجه داشته باشند که پس از تغییر رشته دیگر امکان بازگشت به رشته قبلی خود را نخواهند داشت. از سوی دیگر تغییر رشته می تواند در آینده کاری و زندگی نیز تاثیرات بسزایی داشته باشند. پس توصیه می کنیم داوطلبان با داشتن آگاهی کامل و مشاره گرفتن از متخصصان در این زمینه اقدام به تغییر رشته نمایند. 

در صورتی که پس از مطالعه این مقاله پیرامون شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره دانتل استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دریافت کنید.  

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط  تغییر رشته‌ حقوق به پرستاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید. 

سوالات متداول

آیا تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری در مقطع کارشناسی امکان پذیر می باشد؟

بله، در صورتی که متقاضیان دارای شرایط تغییر رشته‌ حقوق به پرستاری دارای باشند، می توانند نسبت به تغییر رشته‌ اقدام کنند.

دانشجویان برای تغییر رشته باید چند واحد از رشته‌ حقوق را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجویان رشته‌‌ حقوق برای تغییر رشته‌‌ به پرستاری باید حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم از واحدهای رشته‌ حقوق را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آیا در زمان تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری امکان معادل سازی دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتی که دانشجو دروس مشترک میان رشته‌ حقوق و پرستاری را در هنگام تحصیل در رشته‌ حقوق پشت سرگذاشته باشد.
منبع: شرایط تغییر رشته‌ از حقوق به پرستاری

۰ ۰